Türkiye Prag’da Dans Rüzgarı Estirdi . . .

Türkiye Prag’da Dans Rüzgarı Estirdi . . .

DANS SPORU MİLLİ TAKIM SPORCULARIMIZ PRAG’DA TÜRKİYE RÜZGARI ESTİRDİ

3 milli takım sporcumuz 17 madalya ve 1 kupa aldı!

Geçtiğimiz hafta sonu Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da Dünya Dans Sporları Federasyonu ( WDSF) tarafından düzenlenen WDSF Open Solo Latin&Standart ve L’Oréal Paris Solo Latin&Standart Çek Kupası yarışmalarında Türkiye, 17 Madalya ve 1 Kupa aldı. 14 farklı ülkeden sporcuların katıldığı organizasyonda Türkiye rüzgarı esti.

Dans Sahne Spor Kulübü, Oğuzhan ve Özge Erük antrenörlüğünde 3 milli takım sporcusuyla katıldığı yarışmada, sporcularımız L’Oréal Paris Solo Latin Çek Kupası yarışmalarında 15 farklı kategoride 15 Birincilik ve 15 Altın Madalya, WDSF Open Solo Latin yarışmalarında farklı kategorilerde Beşincilik ve Final Madalyası ile İkincilik ve bir Gümüş madalya kazandı.


Üç milli takım sporcumuz 2 gün boyunca toplam 105 performans sergileyerek 17 Madalya ve 1 Kupa ile Türkiye’ye döndü. 


Milli Takım Sporcularımız;
-Beyza Mermutluoğlu- Yıldızlar 2 Latin
-Kübra Mermutluoğlu- Gençler Latin
-Zeynep Özüm Kavaz-Yıldızlar 1 Latin

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş, sporcuların başarısı ile ilgili olarak “Başkan olarak ülkemize bu başarıların gururunu yaşatan en başta sporcularımıza antrenörlerine ve kulüplerimizi kalben tebrik ederim. Federasyonumuza desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak başta olmak üzere herkese çok teşekkürler” dedi.

Zeynep Özüm Kavaz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir