UA-173638735-1
MaratonTürk

“VakıfBank Kadın Voleybol Takımımız..” / “VakıfBank Women’s Volleyball Team..”

ŞAMPİYON BİR EFSANE

2018-2019 Sezonu Sultanlar Ligi’nde 11. kez  Şampiyon olan VakıfBank  Kadın Voleybol  Takımı Spor Kulübü Başkanı ve VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası, VakıfBank olarak, VakıfBank Spor Kulübü’nü bundan tam 33 yıl önce, Türk sporunun, Türk Voleybolu’nun gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurduk. Bu hedefe uygun olarak bugün VakıfBank Kadın Voleybol Takımımız, hem kendi bayrağını hem de Türk Bayrağını defalarca zirveye taşıdı, spor yapmak isteyen kız çocuklarımıza ilham kaynağı oldu.

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan

33 yıllık başarılarla dolu bu yolculuğumuzda ise bugün 11. kez Türkiye Şampiyonu olduk, bu önemli bir skordur. Özellikle de geride bıraktığımız yıla bakarsak, bu sezona hem Dünya Şampiyonluğu, hem Avrupa 3.’lüğü, hem de 11. kez Türkiye Şampiyonluğunu sığdırdık.

Bu önemli başarı için tüm oyuncularımıza, idari ve teknik heyete, VakıfBank Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma, Teknik ekibimize ve büyük VakıfBank Ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KATEGORI